Huwatron

Electric engineering

Diensten

Installatietechniek

Als erkend elektrotechnisch installatiebedrijf zijn wij in staat installatie te ontwerpen, begroottenen en te realiseren volgens uw wensen.
Of het nu gaat om een eenvoudige uitbreiding of een complexe productieomgeving Huwatron heeft altijd een passende oplossing.

Besturingstechniek

Besturingen van machines, productielijnen, verlichtingsinstallaties of andere apparaten zijn een verdere mogelijkheid van Huwatron.
Van ontwerp tot in bedrijf name en eventuele certificering kan door ons verzorgd worden en uiteraard bestaat de mogelijkheid tot het bouwen van klantspecifieke besturingen.

Service, reparatie en onderhoud

Ook voor storingen, onderhoud en reparatie aan installaties, (productie)machines en apparaten kunt U terecht bij Huwatron.
Renovatie en/of modernisering van besturingen valt hier uiteraard ook onder.

Energiemeting en besparing

Huwatron kan U verder behulpzaam zijn om energie besparingsopties te realiseren.
Allereerst kan door meting en inventarisatie inzicht worden verschaft in de energiestromen en gebruikerspatronen, na analyse hiervan wordt duidelijk waar aan en hoeveel aan energie bespaard kan worden. Veelal zijn eenvoudige aanpassingen voldoende om aanzienlijk op het verbruik en dus in de kosten te besparen.

(Elektrotechnisch) tekenwerk

Natuurlijk verzorgd Huwatron al het bijbehorend tekenwerk en kan ook overig tekenwerk verzorgen zoals:
installatietekeningen, stroomkringschema’s, plattegronden, (machine)opstellingstekeningen, vluchtroutetekeningen en tekeningen voor de aanvraag van gebruikersvergunningen.

Algemeen technische ondersteuning

Planning periodiek onderhoud, opstellen onderhoudsbudgetten, herinrichten bedrijfsruimten, toetsen bedrijfsmiddelen volgens arbeidsmiddelen - richtlijn, gebouwenbeheer en aanschaf machines en apparaten.

In- en verkoop elektrotechnische componenten

Voor de service verlening aan machines en installaties houden wij voorraad van veel elektrotechnische componenten met name artikelen die moeilijk of slecht verkrijgbaar zijn , zowel nieuw als gebruikt.
Om deze reden zijn wij ook altijd geïnteresseerd in overtollige onderdelen en magazijn voorraden.
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack